Amiket érdemes megkérdezni mindenképpen telefonon / emailben a munkáltatótól:

  • Mennyi a munkaidő és mi a munkabeosztás?
  • A szabadnapok száma és azt hogyan tudod igénybe venni?
  • Mi a munkahelyi dresszkód? (Milyen ruha kell a munkához.)
  • A túlóráért mennyit fizetnek?
  • A fizetés rendszeressége? (Lehet akár heti, két heti vagy havi.)
  • A borravaló hogyan oszlik szét?
  • Milyen ellátást és juttatást tudsz kapni? (Étkezés, szállás stb.)
  • A szálláson a szoba az egyéni vagy mással megosztott?
  • TV és internet használhatósági lehetőség milyenek?

INGYENES külföldi utalás £500-ig (~600€).

Részletek »

Munka ismertetők:

Ausztriában a munkáját rendesen elvégző jó szakembert megbecsülik, és meg is fizetik.
Szakács állás Ausztriában
Ausztriában a hotelekben a szakácsok kapnak legkönnyebben munkát. Jó szakácsra mindenhol szükség van. Itt is kell a német nyelv ismerete, legalább konyha nyelvet kell beszélni. Referencia jó, ha van, de nem feltétel. Kezdőként 1300 Euró körüli fizetésre lehet számítani. Több éves tapasztalattal, 1500 Euró fölött keres, de séfként akár 2500 Eurónál többet is adhatnak. A túlórán kívül még borravalóra is számíthatunk.
Felszolgáló állás Ausztriában
Ausztriában a felszolgáló álláshoz fontos a jó német nyelvtudás, de nyelvvizsga nem feltétel. Nem szükséges végzettség, de ebben az esetben gyakorlattal kell rendelkezni. Referencia jó, ha van, de nem kizáró ok, ha nincs. Kezdőként, 1200 Euró körül lehet a havi bér. Tapasztalattal, 1500-1700 Eurót is elérheti, vagy meghaladhatja, plusz a borravaló és a túlóra. A túlórán kívül még borravalóra is számíthatunk.
Mosogató, konyhai kisegítő állás Ausztriában
Német nyelvtudás itt is kell, de nem olyan szintű, mint egy felszolgálónak, vagy szakácsnak. Semmilyen végzettség nem szükséges ezekhez az állásokhoz, de nagyon előnyös a tapasztalat ezen a területen. Kezdőként 1100 Euró körül fizetésre lehet számítani. Tapasztalattal, 1200-1300 Eurót is elérhet Itt is lehet számolni túlóra pénzzel.
Szobalány / szobafiú állás Ausztriában
Kis német nyelvtudás ehhez a munkához is kell, hogy a főnököt és a munkatársakat megértsed és Te is megértesd magad. Végzettség nem kell a munkához, de előny lehet egy vendéglátós végzettség, vagy gyakorlat, amit a bemutatkozó levélben írjál le. A legjobb ausztriai, vagy bármilyen külföldi munka ezen a területen. A fizetések 1100-1300 Euró körül vannak helytől és a tapasztalattól függően. A túlórán kívül még borravalóra is számíthatunk.
Leszedő állás Ausztriában
Ahogy mindenhol, Ausztriában is leszedő a felszolgálóknak segít, általában a távozó vendég után leszedi az asztalt, terítőt cserél, a pultban mosogat stb. Végzettség, gyakorlat nem szükséges, de jó, ha legalább az egyikkel rendelkezel. Ha ügyes vagy, a következő szezonban akár felszolgálóként is alkalmazhatnak. Ahhoz, hogy jó állásod legyen Ausztriában, német nyelvtudás szükséges. Fizetés: 1100-1200 Euró A túlórán kívül még borravalóra is számíthatunk.
Recepciós állás Ausztriában
Minimum két nyelven, felsőfokú szinten kell beszélni és írni. Referencia és több éves tapasztalat talán itt a legfontosabb, de nem mindenhol feltétel. Minimum középfokú vendéglátó ipari vagy idegenforgalmi végzettségről szóló bizonyítvány német nyelvre lefordítva. Fizetések 1200-1400 Euró körül alakulnak, gyakorlattól, helytől függően. Ausztriai, vagy más külföldi munka tapasztalattal, több nyelv ismeretével ennél több is lehet.