Hogyan működik?

Az ausztriai álláskereséssel folyamatában mindvégig kapcsolatban maradunk veled bármikor fordulhatsz hozzánk kérdéseiddel.
ausztrai-munka-regisztracio1

Előzetes
regisztráció

Az előzetes regisztráció során meg tudod adni az alap adataidat és az esetleges különleges kéréseidet. Mi ezeket feldolgozzuk és a regisztráció véglegesítése miatt felvesszük veled a kapcsolatot.
ausztrai_munka-kapcsolatfelvetel2

Felvesszük veled a kapcsolatot

Az általad megadott módon (emailben vagy telefonon) megkeresünk téged, hogy a regisztráció véglegesítéséhez szükséges információkat összegyűjtsük.
ausztra_allas-kikuldese3

Kiküldjük az
önéletrajzod

Megkötjük veled a szerződést és kiállítjuk a számlát. Amint a fizetés megtörtént önéletrajzodat elküldjük az általad preferált munkahelyek felé, akik közvetlenül téged fognak keresni állás ajánlatukkal.
ausztrai_allasajanlatok4

Dőlj hátra és várd az ajánlatokat

Kiküldjünk önéletrajzodat több, mint 30 000 Osztrák munkáltatónak. A munkaadók az általad megadott módon (emailben vagy telefonon) közvetlenül téged keresnek fel az állás ajánlatukkal. A szerződéskötést és az egyéb procedúrát már közvetlenül a munkaadóval tudod intézni.

Mennyibe kerül?

Szolgáltatásunk díja bruttó 49 900 Ft / fő (kb. 125€), melyet átutalással tudsz kiegyenlíteni.

Páros jelentkezés esetén (barátok, párok, testvérek) számára tudunk biztosítani 10 000 Ft kedvezményt, azaz 2*49 900 - 10 000 = 89 800 Ft

Ez a díj tartalmazza az adataid rögzítését és a pályázatod az osztrák munkaadók felé való elküldését.

Ingyenes előzetes regisztráció

Előzetes regisztráció »


Cégünk kizárólag állás pályáztatással és ezzel kapcsolatos pályázati anyag kiküldésével, valamint tanácsadással foglalkozik. Cégünk nem végez munkaközvetítést, munkaerő kölcsönzést és nem vesz részt a munkaadó / munkavállaló közti megállapodás, szerződés ügyintézésében.