Hogyan működik?

Az ausztriai álláskereséssel folyamatában mindvégig kapcsolatban maradunk veled bármikor fordulhatsz hozzánk kérdéseiddel vagy kérhetsz további információt.
1. Előzetes regisztráció
Az előzetes regisztráció során meg tudod adni az alap adataidat és az esetleges különleges kéréseidet. Mi ezeket feldolgozzuk és a regisztráció véglegesítése miatt felvesszük veled a kapcsolatot.
2. Felvesszük veled a kapcsolatot
Az általad megadott módon (emailben vagy telefonon) megkeresünk téged, hogy a regisztráció véglegesítéséhez szükséges információkat összegyűjtsük.
3. Véglegesítjük a regisztrációt
Megkötjük veled a szerződést és kiállítjuk a számlát. Amint a fizetés megtörtént önéletrajzodat elküldjük az általad preferált munkahelyek felé, akik közvetlenül téged fognak keresni állás ajánlatukkal.
4. Dőlj hátra és várd az ajánlatokat
Az osztrák munkaadók az általad megadott módon (emailben vagy telefonon) közvetlenül téged keresnek fel az állás ajánlatukkal. A szerződéskötést és az egyéb procedúrát már közvetlenül a munkaadóval tudod intézni.

Mennyibe kerül?

Szolgáltatásunk díja bruttó 39 900 Ft / fő (kb. 115€), melyet átutalással vagy PayPal-al tudsz kiegyenlíteni.

Ez a díj tartalmazza az adataid rögzítését és a pályázatod az osztrák munkaadók felé való elküldését.

Cégünk kizárólag állás pályáztatással és ezzel kapcsolatos pályázati anyag kiküldésével, valamint tanácsadással foglalkozik. Cégünk nem végez munkaközvetítést és nem vesz részt a munkaadó / munkavállaló közti megállapodás, szerződés ügyintézésében.